Servicii

Calitate pentru orice buzunar

paving (1)

PAVELE

Gama de pavele fabricată de Pavart este variată atât din punct de vedere al formei și designului cât și al culorilor, fiind o alegere utilă pentru orice tip de preferințe. Se potrivesc pentru mai multe proiecte rezidențiale sau comerciale, pentru imaginea aleilor, trotuarelor etc. Calitatea este garantată, ne diferențiem prin rezistență produselor și prin aspectul estetic plăcut.
brick (1)

BOLȚARI DECORATIVI

Bolțarii sunt produși din beton, pot fi utilizați la ziduri de orice tip, atât în interior cât și în exterior. Rezistență de care dau dovadă este una superioară, vor ajută la economisirea timpului și vor fi baza oricărei construcții pe care doriți să o ridicați, iar designul o să fie apreciat cu siguranță. Calitatea face diferența cu siguranță, iar asta se va putea observa cu ochiul liber. Ne dorim ca produsele și serviciile noastre să aducă mulțumire pentru fiecare dintre clienții noștri.
windows (1)

PERVAZURI

Aceste piese sunt utilizate pentru placarea tocului unei ferestre în interior, dar și în exterior. Acestea sunt create din nevoia sporită de a proteja de infiltrarea apei în interiorul peretelui. Gama de culori este variată și va oferi protecția de care aveți nevoie în construcțiile pe care le realizați.
stairs (1)

TREPTE ȘI CONTRATREPTE

Atât treptele cât și contratreptele sunt realizate din imitație de piatră naturală și beneficiază de o rezistență sporită. Plăcile pot fi de dimensiune diferită în funcție de preferințele și necesitățile clientului. Gama noastră de produse este variată și la dispoziția celor ce își doresc amenajări rezistente și cu aspect plăcut.